Recensies

Schrijf hier u boordelingen voor Jan Otterspeer Computer specialist

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.211.117.197 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Jeroen de gier uit Gouderak heeft geschreven op 11 mei, 2019 om 16:01
Door jan mijn computerkast laten ombouwen daarbij nieuw moederbord, nieuwe processor nieuw werkgeheugen en een nieuwe voeding laten plaatsen. Maar dat is nog niet alles. Ik ben helemaal gek op rgb led verlichting dus mijn wensen doorgegeven aan Jan en hij ging het gelijk uitzoeken wat er mogelijk was en wat er voor spullen nodig waren. Heb Jan daarvoor de vrijheid gegeven en het resultaat mag er absoluut wezen. Super blij mee en deze kast gaat zeker nog jaren mee!!!! Jan BEDANKT!!!!
Jolanda heeft geschreven op 7 februari, 2019 om 18:21
Ik heb bij Jan aangeklopt voor hulp bij het uitzoeken van een nieuwe laptop. Zelf zag ik door de bomen het bos niet in laptopland en Jan heeft uitgebreid tijd vrij gemaakt om mij vriendelijk uit te leggen wat de mogelijkheden zijn binnen mijn budget. Na de bestelling was mijn laptop snel geleverd en volledig geïnstalleerd, zodat ik gelijk ermee aan de slag kon. Eerder had ik al de expertise van Jan ingeroepen om de laptop van mijn dochter te repareren. Deze was snel weer terug en meer dan prima gerepareerd.
Janne uit Deurne heeft geschreven op 12 september, 2018 om 11:26
Onlangs een nieuwe laptop voor mijn opleiding aangeschaft dankzij de hulp van Jan. Zelf heb ik maar weinig verstand van deze zaken en ik had geen idee waar ik moest beginnen met zoeken. Gelukkig, werden mijn zorgen snel weggenomen door de kennis en de vriendelijke benadering van Jan. Ik kreeg direct antwoord op mijn brandende vragen, zodat het voor mij een stuk overzichtelijker werd. Snelle levering, duidelijke uitleg en goede service met een glimlach! Na een paar dagen kon ik mijn nieuwe laptop volledig gebruiksklaar ophalen, heel fijn! Ook nu staat hij nog altijd voor me klaar voor het geval dat er zich problemen voordoen. Ik ben een zeer tevreden klant en ik zou zeker vaker voor Jan zijn vakwerk kiezen. Topper!
Corrie de gier uit Gouderak heeft geschreven op 10 januari, 2018 om 16:21
Jan heeft voor mij een website gebouwd en hij onderhoud hem met volle tevredenheid ook heeft hij alle onderhoud van de computer . Ik kan hem altijd bellen voor vragen
Jeroen de gier uit Gouderak heeft geschreven op 7 januari, 2018 om 17:03
Jan heeft voor mijn computer gebouwt en werkt al jaren fantastisch Daarnaast kan je hem altijd bellen voor vragen Altijd duidelijk en vriendelijk